Konya’da Yürekleri Ağza Getiren Anlar: Kamyonetin Kasasında Tehlikeli Yolculuk!

Konya’nın Çeltik ilçesinde kamyonetin kasasına yüksek bir şekilde yüklenen çuvalların üzerinde seyahat eden çocuklar, elektrik tellerinin altından geçerken başlarını eğerek ilerlemeye çalıştı. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Konya’nın Çeltik ilçesi çıkışında seyreden bir kamyonet, yürekleri ağza getiren bir görüntüye sahne oldu. Kamyonetin kasasında hurda malzemelerle dolu olduğu tahmin edilen çuvalların üzerinde yolculuk eden 4 çocuk, çevredeki vatandaşların dikkatini çekti. Çocuklar, yüksek bir yükün üzerine çıkarak trafikte ilerleyen kamyonetin kasasında tehlikeli bir şekilde seyahat ederken, görenleri korkuya sürükledi.

Elektrik Tellerine Çarpmamak İçin Eğildiler

Yolculuk sırasında çocuklardan ikisi, yolda asılı elektrik tellerine çarpmamak için başlarını eğmek zorunda kaldı. O anlar başka bir aracın içindekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Kaydedilen görüntülerde, araçtakilerin "Çok tehlikeli hareketler, yaklaşma. Telden nasıl geçti, ölecek" şeklindeki endişeli konuşmaları dikkat çekti.

Olay Sosyal Medyada Yayılınca Tepki Çekti

Tehlikeli yolculuk, trafikte uzun bir süre devam etti ve kamyonet daha sonra gözden kayboldu. Çocukların hayatını riske atan bu anlar sosyal medyada hızla yayılarak büyük tepki topladı. Özellikle elektrik tellerine yakın geçişler sırasında yaşanan tehlike, görenlerin yüreğini ağza getirdi. Yetkililerin bu tür durumlar için önlem alması gerektiği vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.