Konya’da yurtta gıda zehirlenmesi şüphesi

Konya’da yurtta gıda zehirlenmesi şüphesi

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, bir yurtta kalan iki üniversite öğrencisi, yedikleri poğaçanın ardından gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, üniversite öğrencisi iki genç kız, gıda zehirlenmesi şüphesi ile Beyşehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Edinilen bilgilere göre, ilçe merkezindeki bir yurtta kalan öğrenciler, yedikleri poğaçanın ardından bulantı, kusma ve karın ağrısı şikayetleriyle hastaneye başvurdu.

Sağlık Durumları İyi

Yurt yönetimi, öğrencilerin rahatsızlanmasının ardından hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen acil sağlık ekipleri, genç kızları ambulansla hastaneye götürdü. Hastanede yapılan kontroller sonucunda öğrencilerin hayati tehlikesinin bulunmadığı ve sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Olayla İlgili Soruşturma Başlatıldı

Beyşehir Devlet Hastanesi yetkilileri, yaşanan olayla ilgili olarak gerekli incelemelerin yapıldığını bildirdi. Gıda zehirlenmesi olasılığına karşı, yurtta yapılan yiyeceklerin ve malzemelerin denetim altında tutulacağı belirtildi. Olayın detaylarıyla ilgili soruşturma devam ediyor.

Konya’da yurtta gıda zehirlenmesi şüphesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.