Konya'daki Üniversite Kadrosunu Genişletiyor! 31 Öğretim Üyesi Alımı Yapılacak

Konya'daki Üniversite Kadrosunu Genişletiyor! 31 Öğretim Üyesi Alımı Yapılacak

Necmettin Erbakan Üniversitesi, 31 öğretim üyesi alımı için ilan yayımladı. Profesör, Doçent ve Doktor Öğretim Üyesi kadroları için başvurular başladı. Son başvuru tarihi, Resmi Gazete’de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün!

Necmettin Erbakan Üniversitesi 31 Öğretim Üyesi Kadrosu İçin İlan Yayınladı

Necmettin Erbakan Üniversitesi, akademik kadrosunu genişletmek amacıyla 31 öğretim üyesi alımı yapacağını duyurdu. Bu kapsamda Profesör, Doçent ve Doktor Öğretim Üyesi kadroları için başvuru süreci başladı. İlgili adaylar, başvurularını şahsen veya posta yoluyla yapabilecekler.

Son Başvuru Tarihi Ne Zaman?
İlana başvuracak adaylar için son başvuru tarihi, ilanın Resmi Gazete’de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün olarak belirlendi. Başvuru süresinin sona ermesiyle birlikte, adayların başvuruları geçerli sayılmayacak.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

  • Profesör ve Doçent Adayları: Başvurularını Necmettin Erbakan Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı’na yapmaları gerekmektedir. Başvuru sırasında adayların bilimsel yayınları, kongre ve konferans tebliğleri ile birlikte, yönetimlerinde devam eden ve tamamlanan doktora ve yüksek lisans çalışmalarını içeren belgeleri sunmaları isteniyor.
  • Doktor Öğretim Üyesi Adayları: İlgili birimlere şahsen veya posta yoluyla başvuru yapabileceklerdir. Başvuru belgeleri arasında bilimsel çalışmalar ve yayınlar yer almalıdır.

Başvuru Şartları Nelerdir?

Üniversiteye başvuracak adayların, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesindeki genel şartları taşımaları gerekmektedir. Bunun yanı sıra, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ve ilgili yönetmeliklere göre belirlenen özel şartlara da sahip olmaları zorunludur.

Kadrolara Başvuracak Adaylar İçin Detaylar:

  • Profesör Adayları: Başvurular, 6 adet dosya veya 1 adet dosya ve 6 adet flaş bellek ile yapılmalıdır. Başvuru belgeleri arasında bilimsel yayınlar, konferans tebliğleri, doktora ve yüksek lisans çalışmaları yer almalıdır.
  • Doçent Adayları: 4 adet dosya veya 1 adet dosya ve 4 adet flaş bellek ile başvuru yapılabilir. Bilimsel çalışmalar ve puan tabloları başvuru dosyasında yer almalıdır.
  • Doktor Öğretim Üyesi Adayları: 4 adet dosya veya 4 adet flaş bellek ile ilgili birimlere başvuru yapılacaktır.

Başvuru Şartları Arasında Neler Var?

İlana başvuracak adayların belirli şartları taşıması gerekmektedir. Yabancı ülkelerden alınan diplomaların, Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı tarafından onaylanmış olması gerekmektedir. Ayrıca, zorunlu hizmet yükümlülüğü olan adayların, eş durumu ve sağlık mazeretlerine ilişkin belgeleri teslim etmeleri zorunludur.

Sonuçlar ve İlan Değişikliği Hakkında Bilgilendirme

Başvuru yapan adayların, başvurularının nihai değerlendirilmesi Üniversite Yönetim Kurulu tarafından yapılacaktır. Uygun görülmeyen başvurular geçersiz sayılacaktır. Ayrıca, üniversite yönetimi ilanı her aşamada değiştirme veya iptal etme hakkına sahiptir.

Fakülteler ve Alınacak Öğretim Üyesi Kadroları:

  1. Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi: 2 öğretim üyesi
  2. Diş Hekimliği Fakültesi: 1 öğretim üyesi
  3. Ereğli Eğitim Fakültesi: 1 öğretim üyesi
  4. Fen Fakültesi: 2 öğretim üyesi
  5. Güzel Sanatlar Fakültesi: 1 öğretim üyesi
  6. Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi: 1 öğretim üyesi
  7. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi: 4 öğretim üyesi
  8. İlahiyat Fakültesi: 2 öğretim üyesi
  9. Meram Tıp Fakültesi: 6 öğretim üyesi
  10. Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi: 3 öğretim üyesi
  11. Sağlık Bilimleri Fakültesi: 4 öğretim üyesi
  12. Siyasal Bilgiler Fakültesi: 2 öğretim üyesi
  13. Turizm Fakültesi: 1 öğretim üyesi
  14. Yabancı Diller Yüksekokulu: 1 öğretim üyesi

İlan kapsamında, profesör, doçent ve doktor öğretim üyesi kadroları için başvurular alınacak. Başvurular için belirli kriterler ve belgeler istenmekte olup, ilan 30 gün süreyle geçerli olacak.

Bu ilan, Necmettin Erbakan Üniversitesi’nin öğretim kadrosunu genişletme çabalarını ve akademik personel alımına olan ihtiyacını gösteriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.