Konya'dan Dünya Markaları Çıkıyor

Konya'dan Dünya Markaları Çıkıyor

Konya, girişimcilikteki gücünü bir kez daha kanıtladı. Girişimci İşadamları Vakfı Konya Şube Başkanı Fatih Ceylan, Türkiye'nin ilk 500 şirketi arasında yer alan Konyalı firmaları tebrik etti.

Girişimci İşadamları Vakfı Konya Şube Başkanı Fatih Ceylan, Konya’nın sanayideki gücünü ve girişimcilik potansiyelini vurgulayarak, Türkiye'nin ilk 500 şirketi arasında yer alan Konyalı firmalara övgülerde bulundu. Fatih Ceylan, "Bizler sanayiciler olarak ülkemizin kalbinden, Anadolu’dan tarıma dayalı bir üretim ve ekonomi modelinden dünya markaları çıkarma gayretiyle hareket ediyoruz" dedi.

Konyalı Firmalar Listelerde Yükseliyor

Ceylan, Konyalı sanayicilerin üretmeyeni üretmek ve yapılmayanı yapmak için mücadele ettiğini belirtti. "Konya, girişimciliğin başkenti olarak, ülke ekonomisine kattıkları değerlerden dolayı her bir sanayicimizi tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. Ceylan, önümüzdeki yıllarda önde gelen firmalar listelerinde Konyalı şirketlerin sayısının çok daha hızlı artacağını ve ürün çeşitliliği ile de listelerde kendilerine yer bulacaklarını dile getirdi.

İhracat, Nihai Hedefimiz

Son olarak Fatih Ceylan, Konya’nın sanayi gücüne sahip olduğunun bilincinde olduklarını ve nihai hedeflerinin ülke ekonomisine daha çok katkı vermek adına ihracat olduğunu vurguladı. "Başarılarımızın devamını diliyorum" diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler