Konya'nın 2023 Vergi Rekortmenleri Açıklandı: İşte Ekonomiye Katkı Sağlayan Firmalar

Konya'nın 2023 Vergi Rekortmenleri Açıklandı: İşte Ekonomiye Katkı Sağlayan Firmalar

Konya Defterdarlığı, 2023 yılına ait kurumlar vergisi rekortmenlerini açıkladı. Listede, gıda, otomotiv ve sanayi sektörlerinden birçok tanınmış firma yer alıyor.

Konya Defterdarlığı, 2023 yılı için kurumlar vergisi rekortmenlerini kamuoyuna duyurdu. Açıklanan listede ilk sırada yer alan Konya Şeker, şehrin ekonomik büyümesine önemli katkılar sağlamaya devam ediyor.

Tanınmış Firmalar Listede

Listede gıda, otomotiv ve sanayi sektörlerinden birçok tanınmış firmanın yer alması dikkat çekti. Bu firmalar, vergi gelirleri ile Konya’nın kalkınmasına destek sağlıyor.

Konya Kağıt Sanayi 7. sırada; Konya Çimento 9. sırada; Hekimoğlu Un 13. sırada; Cihanbeyli Madencilik 15. sırada; İmaş Makina 17. sırada; Bayraktarlar Merkon 20. sırada; Kuzucu Süt Mamülleri 21. sırada; Şakalak Tarım Makinaları 22. sırada; Erser Grup Tarım 25. sırada ve Golda Gıda Sanayi 30. sırada yer alıyor.

İŞTE O LİSTE

konya-vergi-rekortmenleri.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.