Konya'nın göbeğinde olay: Döner bıçağıyla saldırdı

Konya'nın Selçuklu ilçesinde yaşanan olayda, tartışma sonucunda döner bıçağı ile yaralama meydana geldi. Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Dün akşam saat 20.00 sıralarında Konya'nın merkez Selçuklu ilçesi Nişantaşı Mahallesi Ulular Sokak'ta meydana gelen olayda, daha önce aralarında husumet bulunan S.E. ve Y.İ., sorunu çözmek için buluşma kararı aldı. Ulular Sokak'taki parkta buluşan iki taraf ve yanlarındaki kişiler, konuşma sırasında küfürleşmeye başladı.

Güvenlik Kameralarına Yansıyan Anlar

Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle, Y.İ. parkta bulunan kamelyanın üzerine sakladığı döner bıçağını alarak S.E.'yi kovalamaya başladı. S.E.'yi bacağından yaralayan Y.İ., olay yerinden kaçtı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, Y.İ.'nin kamelyadan bıçağı alarak koşması ve S.E.'yi bacağından vurduğu anlar net bir şekilde görüldü.

Konya'nın göbeğinde olay: Döner bıçağıyla saldırdı

Yaralının Hastaneye Kaldırılması ve Şüphelinin Yakalanması

Olayın ardından, çevredekilerin yardımıyla yere düşen S.E.'ye ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından yapıldı ve Konya Numune Hastanesine kaldırıldı. Şüpheli Y.İ., Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. İlk ifadesinde, "Geçtiğimiz pazar günü akşam saatlerinde tartıştık, konuşup anlaşmak üzere sokakta buluştuk. Küfürleşme sonrasında olay gerçekleşti" dediği öğrenildi. Şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Konya'nın göbeğinde olay: Döner bıçağıyla saldırdı

Olayla İlgili Soruşturma Sürüyor

Polis ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı tahkikat başlattı. Güvenlik kamerası görüntüleri ve tanık ifadeleri doğrultusunda soruşturma derinleştiriliyor.

Konya'da yaşanan bu olay, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı ve güvenlik kameralarına yansıyan anlar, sosyal medyada geniş bir şekilde paylaşıldı. Yetkililer, benzer olayların önüne geçilmesi için gerekli tedbirlerin alınacağını belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.