Konya'nın ilçelerinde halk yağmur duasına çıkıyor

Konya'nın ilçelerinde halk yağmur duasına çıkıyor

Konya'nın Derebucak ilçesi Çamlık Mahallesi'nde düzenlenen yağmur duasına çok sayıda vatandaş katıldı. Müftü Gökhan Becerikli'nin duasının ardından katılımcılara yemek ikram edildi.

Konya'nın Derebucak ilçesine bağlı Çamlık Mahallesi'nde, ülke genelinde ve yörede yaşanan kuraklık ve uzun süredir yağış olmaması nedeniyle yağmur duası yapıldı. Çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşen duada, yağmur için eller semaya açıldı.

Müftü Gökhan Becerikli Duaları Yönetti

Yağmur duası, Derebucak Müftüsü Gökhan Becerikli tarafından yönetildi. Becerikli, dua esnasında kuraklık ve yağışsız geçen dönemin son bulması için dileklerde bulundu. Duaların ardından katılımcılara yemek ikramı yapıldı.

İlçe Protokolü ve Vatandaşlar Bir Arada

Etkinliğe, ilçe protokolü üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yağmur duasının ardından yapılan yemek ikramı, katılımcılar tarafından memnuniyetle karşılandı. İlçede düzenlenen bu tür etkinlikler, toplumsal dayanışmayı pekiştirmeye ve birlik beraberlik duygusunu artırmaya devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.