Konyaspor Abdülkerim'den Ne Kadar Kazanacak? Belli Oldu

Konyaspor Abdülkerim'den Ne Kadar Kazanacak? Belli Oldu

Galatasaray'ın Konyalı stoperi Abdülkerim Bardakcı, Suudi Arabistan'dan gelen 15 milyon Euro'luk teklifle gündemde! Peki transfer gerçekleşirse Konyaspor ne kadar para kazanacak?

Galatasaray'ın Konyalı Yıldızı Abdülkerim Bardakcı'ya Dev Teklif Geldi

Galatasaray'ın defans hattının önemli isimlerinden olan milli futbolcu Abdülkerim Bardakcı, Suudi Arabistan kulüplerinden ciddi bir teklif aldı. 29 yaşındaki oyuncu için 15 milyon Euro'luk bir bonservis bedeli önerilirken, bu teklifin Galatasaray yönetimi tarafından değerlendirildiği öğrenildi.

Suudi Kulüpleri, Abdülkerim Bardakcı İçin Kesenin Ağzını Açtı

Galatasaray forması altında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Abdülkerim Bardakcı, Suudi kulüplerinin radarına girdi. Galatasaray'da kazandığı ücretin beş katı olan yaklaşık 100 milyon lira teklif edilen futbolcu için yönetimin Avrupa Şampiyonası'nı beklemeyi tercih ettiği belirtildi.

abdulkerim.jpg

Konyaspor'un Abdülkerim Transferinden Elde Edeceği Kazanç

Abdülkerim Bardakcı'nın Galatasaray'a 2022 yaz transfer döneminde bonuslarla birlikte 3,3 milyon Euro'ya transfer olduğu biliniyor. Ancak sözleşmede sonraki satışlardan pay bulunmuyor. Dolayısıyla, Yeşil-beyazlı ekip, Abdülkerim'in bir sonraki satışından pay alamayacak. Ancak FIFA kuralları gereği dayanışma bedeli alabilecekler. Transfer 15 milyon Euro olarak gerçekleşirse Konyaspor'un kasasına yaklaşık 450 bin Euro girecek.

Galatasaraylı futbolseverler, Abdülkerim Bardakcı'nın geleceği konusundaki gelişmeleri merakla bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.