Konyaspor, Evinde İlk Galibiyetini Eyüpspor Karşısında Arıyor

Konyaspor, Evinde İlk Galibiyetini Eyüpspor Karşısında Arıyor

Trendyol Süper Lig'de bu sezon evinde henüz galibiyet alamayan Konyaspor, 8. haftada Eyüpspor'u mağlup ederek taraftarı önünde ilk galibiyetini elde etmek istiyor. Mücadele bugün Konya Büyükşehir Stadyumu'nda saat 13.30'da oynanacak.

Trendyol Süper Lig 2024-2025 sezonunda Konyaspor, sahasında oynadığı üç maçta galibiyet yüzü göremedi. Sezonun 2. haftasında Galatasaray'a 2-1 mağlup olan yeşil-beyazlılar, 4. ve 6. haftalarda Kayserispor ve Sivasspor ile golsüz berabere kaldı. Bu maçlarda rakip filelere sadece 1 gol atan Konya ekibi, kalesinde ise 2 gol gördü.

Deplasmanda oynadığı 4 karşılaşmada ise daha başarılı bir performans sergileyen Konyaspor, 6 puan topladı. Dış sahadaki bu maçlarda 7 gol atan yeşil-beyazlı ekip, kalesinde 6 gol gördü. Konyaspor, şu an 8 puanla ligin 11. sırasında yer alıyor.

Eyüpspor, Ligde 6. Sırada

Konyaspor'un rakibi Eyüpspor, bu sezon oynadığı 7 lig maçında 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Arda Turan yönetimindeki İstanbul temsilcisi, ligde topladığı 12 puanla 6. sırada bulunuyor. Eyüpspor, bu maçlarda 11 gol atarken, kalesinde 8 gol gördü. İki takım, Trendyol Süper Lig'de ilk kez karşı karşıya gelecek.

Maçı Erkan Özdamar Yönetecek

Konyaspor ile Eyüpspor arasında oynanacak karşılaşmanın hakemi Erkan Özdamar olacak. Özdamar'a yardımcı olarak Süleyman Özay ve Bilal Gönen eşlik edecek. Maçın 4. hakemi ise Alpaslan Şen olarak açıklandı.

Bugün oynanacak karşılaşma, Konyaspor'un evindeki ilk galibiyetini alabilmesi adına büyük önem taşıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.