Konyaspor, Eyüpspor'u 90+7'de Geçti

Konyaspor, Eyüpspor'u 90+7'de Geçti

Süper Lig'in 8. haftasında Konyaspor, uzatma dakikalarında bulduğu golle Eyüpspor'u 2-1 mağlup etti. Yeşil-beyazlılar, sahasındaki ilk galibiyetini alarak milli araya moralli girdi.

Süper Lig’in 8. haftasında Pazar gününün açılış maçı Konya’da oynandı. Arda Turan’ın teknik direktörlüğünü yaptığı Eyüpspor’u ağırlayan Konyaspor, sahasında büyük bir mücadele verdi. Daha önce evinde oynadığı üç maçı da kazanamayan yeşil-beyazlı ekip, bu kez sahasında galibiyet sevinci yaşadı.

Konyaspor, Eyüpspor'u 90+7'de Geçti

Karşılaşmanın son anlarında, uzatma dakikalarına kadar süren beraberlik bozuldu. Konyaspor, 90+7’de bulduğu golle Eyüpspor’u 2-1 mağlup ederek sahasındaki ilk galibiyetini aldı.

Konyaspor, Eyüpspor'u 90+7'de Geçti

Milli Araya Moralli Giriyorlar

Konyaspor, aldığı bu galibiyetle milli maç arasına moralli girdi. Sahasında aldığı ilk üç puan, taraftarını da sevindirirken, teknik ekip ve futbolcular rahat bir nefes aldı. Bu kritik galibiyet, takımın üzerindeki baskıyı bir nebze olsun hafifletti.

Konyaspor, Eyüpspor'u 90+7'de Geçti

Konyaspor'u Zorlu Deplasmanlar Bekliyor

Süper Lig, milli maçlar nedeniyle 8. haftanın ardından kısa bir araya girecek. Ancak Konyaspor’u ara sonrasında zorlu iki deplasman maçı bekliyor. Yeşil-beyazlı ekip, 20 Ekim’de Beşiktaş deplasmanına çıkacak, ardından 27 Ekim’de Gaziantep FK ile karşılaşacak. Bu iki önemli karşılaşma, Konyaspor’un sezonun geri kalanına nasıl bir performansla devam edeceğini belirleyebilir.

Yeşil-beyazlılar, milli ara sonrası bu kritik deplasmanlardan da puan veya puanlarla dönmeyi hedefliyor.

Konyaspor, Eyüpspor'u 90+7'de Geçti

Hakemler: Erkan Özdamar, Süleyman Özay, Bilal Gözen

Konyaspor: Slowik, Boranijasevic, Adil Demirbağ, Bazoer, Guilherme, Uğurcan Yazğılı, Oğulcan Ülgün, Keyta, Melih İbrahimoğlu, Pedrinho, Kramer

Yedekler: Deniz Ertaş, Yasir Subaşı, Aleksic, Yusuf Erdoğan, Prip, Jevtovic, Ndao, Ufuk Akyol, Umut Nayir, Damjanovic

Teknik Direktör: Ali Çamdalı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.