Konyaspor Kaptanı Guilherme Sitya Baba Oluyor: Bebek Pedro Sitya Geliyor

Konyaspor Kaptanı Guilherme Sitya Baba Oluyor: Bebek Pedro Sitya Geliyor

Konyaspor'un kaptanı Guilherme Sitya, eşi Maria Eduarda Da Rocha Medeiros ile bir oğul bekliyor. Yeni sezonda Konyaspor forması giymeye devam edecek olan Sitya'nın oğluna Pedro ismi verilecek.

Memleket Özel Haber-Konyaspor'un başarılı oyuncusu ve kaptanı Guilherme Sitya, geçtiğimiz aylarda Maria Eduarda Da Rocha Medeiros ile dünyaevine girdi. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca'nın kıydığı nikahla hayatlarını birleştiren çift, mutlu haberlerle gündeme gelmeye devam ediyor.

guilherme-konyaspor-pedro-4.jpg

Konyaspor Sezonu Başarıyla Tamamladı

Bu sezonu yine başarılı bir şekilde tamamlayan Konyaspor, taraftarlarına büyük sevinç yaşattı. Takımın önemli oyuncularından biri olan Guilherme Sitya, sahada gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Ancak Sitya'nın hayatındaki tek güzel gelişme bu değil.

guilherme-konyaspor-pedro-1.jpg

Guilherme Sitya Baba Oluyor

Başarılı futbolcu Guilherme Sitya, baba olmaya hazırlanıyor. Eşi Maria Eduarda Da Rocha Medeiros ile bir oğul bekleyen Sitya, bu mutluluğunu taraftarlarıyla paylaştı. Doğacak oğluna Pedro ismini vermeye karar veren çift, bu önemli olayı sosyal medya hesaplarından duyurdu.

guilherme-konyaspor-pedro-2.jpg

Yeni Sezonda da Konyaspor'da

Guilherme Sitya, önümüzdeki sezon da Konyaspor forması giymeye devam edecek. Takımına ve taraftarlarına olan bağlılığı ile bilinen Sitya, hem sahada hem de aile hayatında başarılı bir sezon geçirmeyi hedefliyor.

guilherme-konyaspor-pedro-3.jpg

Yeni sezonda da Konyaspor'un kaptanı olarak sahaya çıkacak olan Sitya, Pedro Sitya'nın doğumuyla birlikte daha da motive olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.