Konyaspor-Kayserispor karnesi: Konya açık ara önde

Konyaspor-Kayserispor karnesi: Konya açık ara önde

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Konyaspor, Kayserispor'u Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda ağırlayacak. Bu maçla birlikte iki takım Süper Lig'deki 33. karşılaşmasına çıkacak. Konyaspor'un galibiyet üstünlüğü dikkat çekiyor.

Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında Konyaspor, 31 Ağustos Cuma günü saat 19.15'te Kayserispor’u konuk edecek. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak olan bu maçta hakem Emre Kargın düdük çalacak. Konyaspor, ilk 3 haftada 1 galibiyet ve 2 mağlubiyetle 3 puan toplarken; Kayserispor, oynadığı 2 maçta da mağlup oldu ve son sırada yer alıyor.

Konyaspor'un Galibiyet Üstünlüğü

Konyaspor ve Kayserispor, Süper Lig tarihinde 33. kez karşı karşıya gelecek. Şu ana kadar oynanan 32 maçta Konyaspor, 16 kez galip gelirken, Kayserispor yalnızca 6 kez galibiyet sevinci yaşadı. 10 maç ise berabere tamamlandı. Konyaspor, Kayserispor karşısında son 10 Süper Lig maçında mağlup olmazken, son mağlubiyetini Şubat 2019’da yaşadı. Ayrıca, Kayserispor'un Konyaspor’a konuk olduğu son 9 Süper Lig maçında sadece 3 gol atabilmesi dikkat çekiyor.

Hakem Emre Kargın'ın İlk Süper Lig Maçı

Bu önemli maçı yönetecek olan hakem Emre Kargın’ın yardımcılıklarını Ali Can Alp ve Abdullah Uğur Sarı yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Fatih Tokail olacak. Genç hakem Emre Kargın, son 3 sezondur Süper Lig’de maç yönetiyor ve daha önce 10 Süper Lig maçında görev aldı. Süper Lig’de Kayserispor'un 1 maçında görev alan Kargın, ilk kez Konyaspor'un Süper Lig karşılaşmasında düdük çalacak. Daha önce 2021-2022 sezonunda Konyaspor’un Vanspor’u 3-1 yendiği Ziraat Türkiye Kupası maçında görev yapmıştı.

Konyaspor-Kayserispor karnesi: Konya açık ara önde

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.