Konyaspor Keyta'yı renklerine bağladı

Konyaspor Keyta'yı renklerine bağladı

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, Azerbaycan temsilcisi Karabağ'dan transfer ettiği kanat oyuncusu Hamidou Keyta ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Keyta, Konyaspor'da 28 numaralı formayı giyecek.

Trendyol Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Konyaspor, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Azerbaycan'ın Karabağ takımında forma giyen Fransız kanat oyuncusu Hamidou Keyta ile 2 yıllık sözleşme imzalandı. İmza töreni Konyaspor Müzesi'nde gerçekleşirken, törene Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Yusuf Küçükbakırcı da katıldı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Hamidou Keyta'ya hoş geldin diyor, yeşil beyaz formamız altında başarılar diliyoruz. Keyta, takımımızda 28 numaralı formayı giyecek" ifadelerine yer verildi.

Hamidou Keyta: "Konyaspor İçin Elimden Geleni Yapacağım"

İmza töreninin ardından açıklamalarda bulunan Hamidou Keyta, Konya'da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Konya gerçekten harika bir şehir. Konyaspor için elimden geleni sahaya yansıtacağım. Coşkulu ve mükemmel bir taraftarımız olduğunu biliyorum. Onları her zaman mutlu etmek istiyoruz" dedi.

Yusuf Küçükbakırcı: "Takımımıza Büyük Katkı Sağlayacak"

Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Yusuf Küçükbakırcı ise transferle ilgili yaptığı değerlendirmede, "Keyta, kardeş ülke Azerbaycan’ın Karabağ takımından aramıza katıldı. Kendisi hazır bir oyuncu ve hemen takımımıza uyum sağlayacağını düşünüyoruz. Transfer döneminin son günlerini yaşıyoruz, yarın bir imzamız daha olacak. Yaptığımız hamlelerle daha da güçlendiğimize inanıyoruz" şeklinde konuştu.

Konyaspor Keyta'yı renklerine bağladı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.