Konyaspor Trabzon'dan 3 Puanla Dönmek İstiyor

Konyaspor Trabzon'dan 3 Puanla Dönmek İstiyor

Konyaspor, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Trabzonspor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Ali Çamdalı, Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Şenol Güneş'e karşı zor bir maçın kendilerini beklediğini söyledi.

Konyaspor, Trabzonspor Maçı İçin Hazırlıklarına Devam Ediyor

Konyaspor, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Trabzonspor ile oynayacağı zorlu deplasman maçı için hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlı ekip, teknik direktör Ali Çamdalı yönetiminde Kayacık Tesisleri'nde antrenmanlarına devam ediyor.

Konyaspor Trabzon'dan 3 Puanla Dönmek İstiyor

Ali Çamdalı: "Trabzonspor Maçı Zor Geçecek"

Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı, antrenman öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Trabzonspor maçının önemine dikkat çekti. Çamdalı, "Önümüzde çok önemli bir Trabzon maçı var. Çok güçlü bir takıma ve yeni teknik direktör Şenol Hoca'ya karşı zor bir maç bizi bekliyor. Trabzonspor bu karşılaşmayı bir çıkış maçı olarak görüyor. Biz de iyi bir deplasman karnesine sahibiz. Bodrumspor maçını bir yol kazası olarak değerlendirirsek, 3 deplasman maçından 2 galibiyet aldık. Trabzonspor'un güçlü ve zayıf yönlerini analiz ederek, en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz. İnşallah Trabzon'dan puan alarak döner, Eyüpspor maçıyla da iç saha şanssızlığımızı kırarız," ifadelerini kullandı.

Konyaspor Trabzon'dan 3 Puanla Dönmek İstiyor

Hamidou Keyta: "3 Puanla Dönmek İstiyoruz"

Konyaspor'un transfer döneminin son günlerinde kadrosuna kattığı Hamidou Keyta da Trabzonspor maçına dair görüşlerini paylaştı. Keyta, "Trabzonspor hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor. Az önce yaptığımız video analizinin ardından antrenmanımıza çıkacağız. İnşallah 3 puanla dönen taraf biz oluruz," şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.