Konyaspor'da Ayrılıklar Sürüyor: Soner Dikmen'in Geleceği Belirsiz

Konyaspor'da Ayrılıklar Sürüyor: Soner Dikmen'in Geleceği Belirsiz

Konyaspor'da sözleşmesi biten isimlerin büyük kısmıyla yollar ayrılıyor. Yeşil-beyazlı ekipte birçok oyuncu veda mesajları yayımladı. Son olarak Ahmet Oğuz, veda mesajı yayımlayarak takımdan ayrıldığını duyurdu.

MEMLEKET-Konyaspor'da sözleşmesi biten isimlerin büyük kısmı ile yollar ayrılıyor. Veda mesajları yayınlayan isimler arasına Ahmet Oğuz da eklendi.

Anadolu Kartalı'nda Kahraman, Yunus Mallı ve Muhammet Demir ile de yola devam edilmeyeceği kesinleşti. Yönetim, kaptan Soner Dikmen'in durumunu da değerlendiriyor.

Teknik direktör Ali Çamdalı ile görüşmeler yapan yönetim, taraftar tepkisi çeken Soner için kısa süre içinde karar verecek.

Hem yönetim hem de Çamdalı'nın deneyimli oyuncuya sıcak baktığı ancak sosyal medya ve taraftar baskısı nedeniyle tereddüt yaşadıkları öğrenildi.

Soner Dikmen Konyaspor'dan Ayrılacak mı?

Bu sorunun cevabı önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Yönetim ve teknik direktörün olumlu baktığı Soner'in, taraftar tepkisi nedeniyle Konyaspor'dan ayrılabileceği de konuşuluyor.

ali-camdali-konyaspor.jpg

Soner Dikmen Konyaspor'da Ne Kadar Kaldı?

Soner Dikmen, Konyaspor'da 2017 yılından beri forma giyiyor. 7 sezondur yeşil-beyazlı formayı terleten deneyimli futbolcu, 193 maçta 17 gol 16 asist üretti.

Soner Dikmen'in Konyaspor'dan Ayrılması Taraftarları Nasıl Etkiler?

Soner Dikmen, Konyaspor'un en sevilen ve saygın futbolcularından biri. Deneyimli kaptanın ayrılması taraftarlar arasında büyük bir üzüntüye yol açabilir.

Soner Dikmen'in Geleceği Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Sizce Soner Dikmen Konyaspor'dan ayrılacak mı? Yorumlarda düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.