Konyaspor'da Umut Nayir'e Kesik

Konyaspor'da Umut Nayir'e Kesik

Konyaspor, Süper Lig'in 7. haftasında Trabzonspor'a konuk olurken, Teknik Direktör Ali Çamdalı gol yollarında etkisiz kalan Umut Nayir'i yedeğe çekti. Yeşil-beyazlı ekip, sahaya Kramer'le çıkacak.

Konyaspor’da Umut Nayir Yedeğe Çekildi

Konyaspor, Süper Lig'in 7. haftasında Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşmaya hazırlanırken, taraftarların en çok merak ettiği konulardan biri Umut Nayir’in sahadaki durumu oldu. Lige kötü bir başlangıç yapan ve golle buluşamayan Umut Nayir, bu hafta kadroda kendine ilk 11’de yer bulamadı. Teknik Direktör Ali Çamdalı, bu kritik mücadelede Kramer’i sahaya sürme kararı aldı.

Kramer İlk 11’de Şans Buldu

Yeşil-beyazlı ekibin ilk 11'i açıklandığında dikkat çeken isimlerden biri Kramer oldu. Konyaspor formasıyla ilk kez 11’de sahaya çıkan Kramer’in performansı, maçın kilit noktalarından biri olacak. Taraftarlar, gol yollarındaki bu değişiklikle Konyaspor’un hücum hattında nasıl bir performans sergileyeceğini merak ediyor.

Zorlu Trabzonspor Deplasmanı

Konyaspor, Süper Lig'de şu ana kadar oynadığı 6 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 8 puanla 8. sırada bulunuyor. Trabzonspor ise sezonun 2. haftasını bay geçmesine rağmen henüz galibiyetle tanışamadı. Bordo-mavililer, çıktığı 5 maçın tamamından beraberlikle ayrıldı ve 5 puanla 14. sırada yer alıyor.

Maçın hakemi Halil Umut Meler olacak. Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde oynanacak mücadele saat 16.00'da başlayacak.

Konyaspor İlk 11'i: Slowik, Nikola, Adil, Bazoer, Guilherme, Uğurcan, Jevtovic, Ndao, Pedrinho, Yusuf, Kramer

whatsapp-image-2024-09-29-at-15-17-07.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.