Konyaspor'un planı Trabzonspor karşısında tutmadı

Konyaspor'un planı Trabzonspor karşısında tutmadı

Konyaspor Teknik Sorumlusu Fatih Serkan Albayrak, Trabzonspor karşısında dengeli bir oyun planı uygulayarak hızlı hücumlarla sonuç almayı hedeflediklerini ancak başarılı olamadıklarını belirtti.

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşan Konyaspor, sahadan 3-2 mağlup ayrıldı. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Konyaspor Teknik Sorumlusu Fatih Serkan Albayrak, Trabzonspor'u iyi analiz ettiklerini ve bu doğrultuda bir plan oluşturduklarını ifade etti.

"Trabzonspor'un Eksiklerini ve Güçlü Yönlerini Biliyorduk"

Albayrak, Trabzonspor’un güçlü ve zayıf yönlerini bildiklerini, analizlerinin rakibin geri dönüşlerde zayıf kaldığını gösterdiğini söyledi. "Bu müsabakaya gelirken, Trabzonspor'un eksiklerini ve artılarını biliyorduk. İç sahada ne kadar etkili olacaklarını biliyorduk. Analizlerimiz sonucu 3. bölgeden geri dönüşlerde sıkıntı yaşadıklarını görmüştük. Ancak kalecilerinin bu zafiyetleri kapatmadaki başarısı dikkat çekici" dedi.

"Erken Gol Planlarımızı Bozdu"

Maç planlarının dengeli bir oyun sergileyip hızlı hücumlarla sonuca gitmek olduğunu belirten Albayrak, erken yedikleri gol nedeniyle bu planı değiştirmek zorunda kaldıklarını ifade etti. "Savunma ağırlıklı bir orta saha ile başladık. Dengeli bir şekilde maçı götürüp, hızlı hücumlarla sonuca gitmek istedik ancak olmadı. Erken gol yedik ve planı değiştirdik" diye konuştu.

"Penaltıyı Değerlendirebilseydik Sonuç Farklı Olabilirdi"

Maçın ikinci yarısında birçok pozisyona girdiklerini söyleyen Albayrak, değerlendirebildikleri fırsatlar olduğunu fakat penaltıyı gole çeviremediklerini belirtti. "Penaltıyı gole çevirmiş olsaydık puan almamız için daha vaktimiz olacaktı. İstediğimiz sonucu alamadık" dedi. Albayrak, sözlerini Trabzonspor'u galibiyetlerinden dolayı tebrik ederek noktaladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.