Korkunç gerçek 5 ay sonra ortaya çıktı

Korkunç gerçek 5 ay sonra ortaya çıktı

Konya'da yaklaşık 5 aydır kayıp olan Çiğdem E.'nin Afganistan uyruklu 4 kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldükten sonra bir evin bahçesine gömüldüğü ortaya çıktı. Şüpheliler gözaltına alındı, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Konya'da yaşayan ve yaklaşık 5 aydır kayıp olan Çiğdem E.'nin cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Afganistan uyruklu 4 şüphelinin kadını bıçaklayarak öldürdüğü ve ardından bir evin bahçesine gömdüğü belirlendi. Şüpheliler, polis tarafından gözaltına alındı.

iha-20240911aw285709-1.jpg

Güvenlik Kamerası Kayıtları Cinayeti Aydınlattı

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Çiğdem E.'nin kaybolmasının ardından geriye dönük güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan araştırmalar sonucunda, Çiğdem E.'nin Afganistan uyruklu 4 kişiyle birlikte görüldüğü tespit edildi. Şüpheli hareketler üzerine, polis tarafından gözaltına alınan 4 kişi sorguya alındı.

iha-20240911aw285709-2.jpg

Bahçede Yapılan Kazı Çalışmasında Ceset Bulundu

Şüphelilerin ifadeleri doğrultusunda, Konya’nın Karatay ilçesi Nakipoğlu Mahallesi'nde bulunan bir evin bahçesinde kazı çalışmaları yapıldı. Çalışmalar sonucunda, Çiğdem E.'nin cesedine ulaşıldı. Ceset, otopsi işlemleri için Konya Adli Tıp Kurumu'na sevk edilirken, olayla ilgili soruşturma çok yönlü devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.