Kramer Formayı Kaptı, Umut Gözden Düştü!

Kramer Formayı Kaptı, Umut Gözden Düştü!

Süper Lig’in 6. haftasında Sivasspor ile karşılaşacak Konyaspor’da Blaz Kramer’in ilk 11’de sahaya çıkması bekleniyor. Umut Nayir’in son haftalardaki performans düşüşü, teknik direktör Ali Çamdalı’nın kritik kararını etkileyebilir.

Süper Lig’in 6. haftasında evinde Sivasspor’u ağırlamaya hazırlanan Konyaspor’da, forvet pozisyonu için Blaz Kramer ve Umut Nayir arasında kritik bir tercih yapılması bekleniyor. Konyaspor teknik direktörü Ali Çamdalı’nın bu maçta kimi tercih edeceği merakla beklenirken, performansıyla göz dolduran Blaz Kramer’in ilk 11'de sahaya çıkması kuvvetle muhtemel.

Son haftalarda beklenen katkıyı veremeyen Umut Nayir, bu sezon düşüşe geçtiği gözlemlenen formuyla eleştirilerin odağında. Özellikle Samsunspor karşılaşmasında etkili olamayan Nayir’in yerine, taraftarlar ve otoriteler Blaz Kramer’i sahada görmek istiyor.

umut-nayir.jpg

Kramer’in Yükselişi

Transfer döneminin son günlerinde kadroya dahil edilen Blaz Kramer, son oynanan Samsunspor karşılaşmasında ikinci yarıda oyuna dahil oldu ve kısa sürede gösterdiği performansla takımın hücum hattına hareket kazandırdı. Özellikle hızla gerçekleştirdiği kontraataklarla dikkat çeken Kramer, savunmaları zorlayacak bir oyun sergiledi.

blaz-kramer.jpg

Konyaspor teknik direktörü Ali Çamdalı, Sivasspor maçı öncesinde yapacağı taktik çalışmalarda, Kramer’in bu ani çıkışlarını ve Sivasspor’un zayıf kalan savunma hattını göz önünde bulundurarak kritik kararını verecek.

Sivasspor Maçı Öncesi Karar Anı

Konyaspor taraftarları, Sivasspor karşısında sahada kimin forvet olarak başlayacağını heyecanla bekliyor. Ali Çamdalı’nın tercihi Konyaspor’un hücum gücünü şekillendirecek. Özellikle zayıf savunma yapısıyla dikkat çeken Sivasspor’a karşı, Kramer’in hız avantajını kullanmak önemli bir strateji olabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.