Kulu Kırkahvesi mevkiinde kaza: 2 yaralı

Kulu Kırkahvesi mevkiinde kaza: 2 yaralı

Konya'nın Kulu ilçesinde, Ankara Caddesi Kırkahvesi mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kaza, Konya'dan Ankara yönüne seyir halinde olan kamyonetin yabancı plakalı otomobile arkadan çarpması sonucu gerçekleşti.

Kaza, A.S.D. yönetimindeki 42 ANL 632 plakalı kamyonetin, aynı yöne seyir halinde olan O.O. idaresindeki DB 69020 yabancı plakalı otomobile arkadan çarpması sonucu meydana geldi. Kazada otomobil sürücüsü O.O. ve yolcu M.O. yaralandı.

Acil Müdahale ve Sağlık Durumu

Kaza ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulansla Kulu Bölge Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Sağlık durumları hakkında henüz detaylı bilgi verilmedi.

Soruşturma Başlatıldı

Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı. Olayın meydana geliş sebebi ve detayları araştırılıyor.

Kulu'da meydana gelen bu kazanın ardından, sürücüler trafikte daha dikkatli olmaları konusunda uyarıldı. Kazaların önlenmesi ve can kayıplarının azaltılması için trafik kurallarına uyulması gerektiği vurgulandı.

Kulu Kırkahvesi mevkiinde kaza: 2 yaralı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler