Kulu'da Dron Destekli Yaya Geçidi Denetimi

Kulu'da Dron Destekli Yaya Geçidi Denetimi

Kulu İlçesi'nde yapılan denetimlerde yayalara yol vermeyen 9 sürücüye toplam 6 bin 210 lira ceza kesildi.

Konya'nın Kulu ilçesinde polis ekipleri, dron destekli bir denetim gerçekleştirerek trafik kurallarına uymayan sürücülere cezai işlem uyguladı. Kulu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekipleri, özellikle trafik ışığı bulunmayan yaya geçitlerinde yayalara yol vermeyen sürücüler üzerinde yoğunlaştı.

9 Sürücüye İdari Para Cezası

Trafik ekiplerinin gerçekleştirdiği bu denetimde, dron ile yapılan kontrollerde yayalara ve okula giden öğrencilere yol vermeyen sürücüler tespit edildi. Denetim kapsamında 9 sürücü kurallara uymadığı için trafik ekipleri tarafından durduruldu. Sürücülere önce yaya geçiş önceliği hakkında bilgilendirme yapıldıktan sonra, toplamda 6 bin 210 lira idari para cezası kesildi.

Bu denetimlerin, yayaların güvenliğini sağlamak ve trafik kurallarına uyulmasını teşvik etmek amacıyla düzenli olarak sürdürüleceği bildirildi.

Kulu'da Dron Destekli Yaya Geçidi Denetimi

Kulu'da Dron Destekli Yaya Geçidi Denetimi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.