Kurşun Geçirmez Cam Soyguncuyu Engelledi: O Anlar Kamerada

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde bir kuyumcu dükkanına soygun girişiminde bulunan şahıs, beze sardığı kaldırım taşıyla camı kırmaya çalıştı ancak kurşun geçirmez cam nedeniyle başarılı olamadı.

Olay, saat 14.00 sularında Muratpaşa ilçesi Ali Çetinkaya Caddesi'nde bulunan bir kuyumcu dükkanında yaşandı. E.B. isimli şüpheli, beze sardığı kaldırım taşını dükkanın vitrin camına fırlatarak soygun girişiminde bulundu. Ancak camın kurşun geçirmez olması nedeniyle girişimi başarısız oldu. Kuyumcu dükkanının sahibi Koray Güzel, olaya anında müdahale ederek şüpheliyi etkisiz hale getirdi. Çevredeki esnafın da yardımıyla yakalanan E.B., olay yerine gelen polis ekiplerine teslim edildi. Şüphelinin, olay yerine Aksu ilçesinden çaldığı motosikletle geldiği tespit edildi.

Kurşun Geçirmez Cam Soyguncuyu Engelledi: O Anlar Kamerada

Kuyumcu Sahibi Müdahale Etti

İş yeri sahibi Koray Güzel, yaşadığı olayı şu sözlerle anlattı: "Plakasız bir motorla gelen şahıs, elindeki beze sarılı taşla vitrin camımıza vurdu. İlk denemede başarısız oldu, ikinci kez vurdu ama camımız kurşun geçirmez olduğu için zarar görmedi. Ancak vitrin hasar aldı. Hemen müdahale ederek şahsa vurdum ve uzaklaştırmaya çalıştım. Tesadüfen yakınlarda devriye gezen polis ekipleri olaya müdahale etti ve şahsı yakalayarak karakola götürdü."

Olay Güvenlik Kameralarına Yansıdı

Soygun girişimine ait güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde, motosikletle gelen şüphelinin beze sarılı taşı kuyumcu camına fırlattığı ve çevredeki esnafın duruma müdahale ettiği anlar yer alıyor.

Antalya'da yaşanan bu olay, güvenlik tedbirlerinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.