Kurtlar Vadisi'ne son nokta Gürkan Uygun'dan

Kurtlar Vadisi'ne son nokta Gürkan Uygun'dan

Türk televizyon tarihine damga vuran Kurtlar Vadisi dizisinin sevilen karakteri Memati'yi canlandıran Gürkan Uygun, dizinin yeniden çekilip çekilmeyeceğine dair net bir yanıt verdi: "Tekrarına gerek olduğunu düşünmüyorum."

Türk televizyon tarihine damga vuran Kurtlar Vadisi dizisinin unutulmaz karakterlerinden Memati'yi canlandıran Gürkan Uygun, Kazakistan Cumhuriyeti Başkonsolosu Nuriddin Amankul ile bir araya geldi.

Buluşmada Türkiye ve Kazakistan arasındaki sanatsal projeler üzerine fikir alışverişi yapılırken, Başkonsolos Amankul, Gürkan Uygun’a "Kurtlar Vadisi tekrar çekilir mi?" sorusunu yöneltti.

Usta oyuncu, bu soruya şu yanıtı verdi: "Büyük bütçeler ve emek lazım. Şimdiden sonra yapılacağını düşünmüyorum. Zaten o dönemin ayrı bir büyüsü vardı, yapılmamışı yapmış, değişik bir senaryoyla çıkmıştık izleyici karşısına. O da karşılık buldu. Tekrarına gerek olduğunu düşünmüyorum."

Bu açıklamayla birlikte, Kurtlar Vadisi'nin geri dönüşüyle ilgili beklentilere noktayı koymuş oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum