Lüks villadaki yangın çevre sakinlerini korkuttu

Lüks villadaki yangın çevre sakinlerini korkuttu

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde bir sitedeki lüks tripleks villada çıkan yangın, sakinlerine korku dolu anlar yaşattı. İtfaiye ekiplerinin yangını söndürmek için verdiği mücadele ise takdir topladı.

Saat 12.30 sıralarında, Konyaaltı ilçesi Molla Yusuf Mahallesi 1453 Sokak üzerindeki lüks villaların yer aldığı sitede meydana gelen yangın, Peren Keşçi'ye ait tripleks villanın çatı katındaki sauna odasında başladı. Henüz belirlenemeyen bir sebepten çıkan yangın, villa sakinlerine korku dolu anlar yaşattı. Keşçi'nin yangını söndürme çabaları yetersiz kalınca, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verildi.

Lüks villadaki yangın çevre sakinlerini korkuttu

İtfaiye Ekiplerinin Mücadelesi Dikkat Çekti

İhbarın ardından olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yangını söndürmek için hemen çalışmalara başlarken, villa sakinleri de çalışmaları endişeyle izledi. Sıcak hava koşullarında zorlu bir mücadele sergileyen itfaiye erleri, yaklaşık yarım saatlik bir çalışmanın ardından yangını kontrol altına almayı başardı.

Lüks villadaki yangın çevre sakinlerini korkuttu

Maddi Hasar Meydana Geldi

Yangının söndürülmesinin ardından villada maddi hasar meydana geldiği belirlendi. Yangının elektrik kontağından çıkmış olabileceği üzerinde durulurken, kesin çıkış nedeni yapılacak incelemeler sonrasında netlik kazanacak. Bu olay, site sakinlerine büyük bir korku yaşatırken, itfaiye ekiplerinin hızlı ve etkili müdahalesi takdir topladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler