Lunapark yangını ekipleri alarma geçirdi

Lunapark yangını ekipleri alarma geçirdi

Ankara'nın Sincan ilçesinde bir lunaparkta çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde kontrol altına alındı. Yangının atış poligonunda kısa devreden dolayı çıktığı belirtildi.

Ankara'nın Sincan ilçesinde bulunan bir lunaparkta meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerini alarma geçirdi. Alınan bilgiye göre, yangın lunaparkın atış poligonunda kısa devre sonucu çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilerek yangına müdahale edildi.

Yoğun Çalışmalar Sonucu Yangın Kontrol Altına Alındı

İtfaiye ekiplerinin yoğun çalışmaları sayesinde yangın kısa sürede kontrol altına alındı ve söndürüldü. Yangının, lunaparkın boş olduğu bir sırada çıkması muhtemel can kaybı ve yaralanmaların önüne geçti. Ancak yangın, lunaparkta büyük çaplı maddi hasara yol açtı.

İnceleme Başlatıldı

Yangının çıkış nedenine dair detaylı inceleme başlatıldı. İlk belirlemelere göre yangının kısa devreden kaynaklandığı düşünülüyor. Lunapark yönetimi ve yetkililer, yangının neden olduğu hasarın tespiti ve onarım çalışmaları için harekete geçti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler