Maç izlerken fenalaşmıştı, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Maç izlerken fenalaşmıştı, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde geçtiğimiz pazar akşamı maç izlediği esnada rahatsızlanan ve hastaneye kaldırılan Temel Keskin, hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen 2 günlük yaşam mücadelesine yenik düştü.

Olay, geçtiğimiz Pazar akşamı Orhangazi'de Örnek Sokak üzerinde Temel Keskin'e (50) ait terzi dükkanında meydana gelmişti.

Arkadaşları ile Fenerbahçe-Trabzonspor maçını izlediği esnada rahatsızlanarak ambulansla hastaneye kaldırılan ve beyin kanaması geçirdiği düşünülen Temel Keskin Orhangazi'deki ilk müdahalenin ardından Bursa Şehir Hastanesine sevk edilmişti.

3 çocuk babası olan Temel Keskin 2 günlük yaşam mücadelesine yenik düşerek bu akşam hastanede hayatını kaybetti. Temel Keskin'in ölümü yakınları ve sevenlerini yasa boğdu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.