Mahkemeden Dilan Polat'a tahliye kararı

Kara para aklama suçlamasıyla hakkında dava açılan Dilan Polat ve Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu 28 kişi için önemli bir gelişme yaşandı. 8. Ağır Ceza Mahkemesi, Dilan Polat'ın tutukluluk haline yapılan itirazı kabul etti.

Dilan Polat ve Engin Polat’ın da bulunduğu 28 sanık, “Suç işlemek amacıyla örgüt kurma, yönetme”, “Suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama” ve “Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanun'a muhalefet” suçlarından haklarında 40 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılmıştı.

Kasım ayından itibaren cezaevinde tutuklu bulunan Dilan Polat hakkında avukatı Sevinç Horoz'un yaptığı tutukluluk incelemesine itiraz, mahkeme tarafından kabul edildi. Mahkeme, Dilan Polat'ın yurtdışına çıkış yasağı ve adli kontrol şartıyla tahliyesine karar verdi. Polat’ın tahliyesi için cezaevine gerekli yazı gönderildi.

4-6 Eylül Tarihlerinde Mahkeme Süreci Başlayacak

Dilan Polat ve Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu 28 sanık, 4-5 ve 6 Eylül tarihlerinde hakim karşısına çıkacak. Davanın seyrini etkileyebilecek bu önemli duruşmalar, tüm dikkatleri üzerine çekecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.