Manisa'da alışılmadık manzara

Manisa'da alışılmadık manzara

Manisa'nın Güzelyurt Mahallesi'nde yılkı atları, sokak köpekleriyle birlikte yeşil alanda otlarken görüntülendi. Spil Dağı Milli Parkı'ndan inen atlar, şehre renk katmaya devam ediyor.

Manisa'nın sokaklarında geçen günlerde alışılmadık bir manzara yaşandı. Yılkı atları, sahipsiz köpeklerle birlikte Güzelyurt Mahallesi'nde bulunan yeşil alanda otlarken görüntülendi. Spil Dağı Milli Parkı'nda yaşayan bu atlar, yiyecek bulamadıkları zamanlar şehre inerek, şehir merkezinde ve çevresinde görülmeye başladı.

Manisa'da alışılmadık manzara

Manisa'nın eteklerine kurulu Spil Dağı Milli Parkı, bu yılkı atlarının doğal yaşam alanı. Zaman zaman şehir merkezine inerek renkli görüntüler sergileyen bu atlar, Manisa'nın yeni sokak hayvanı olmaya aday. En son Güzelyurt Mahallesi'nde sabah saatlerinde otlayan 7 yılkı atı, sokak köpekleriyle beraber yeşil alanda huzur içinde vakit geçirdi. Bu görüntü, Manisa'da yaşayanlar için alışılmadık ama oldukça ilginç bir manzara oluşturdu.

Manisa'da alışılmadık manzara

Yılkı atlarının şehir merkezine inmesi, yerel halk ve ziyaretçiler için hem görsel hem de doğal bir zenginlik sunuyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.