Mansur Yavaş’a Eleştiride Bulunan Gülbin Tosun Zorunlu İzinde!

Mansur Yavaş’a Eleştiride Bulunan Gülbin Tosun Zorunlu İzinde!

NOW TV Ana Haber Bülteni'nin başarılı sunucusu Gülbin Tosun, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında yaptığı eleştirel paylaşım sonrası zorunlu izne çıkarıldı.

NOW TV Ana Haber Bülteni'nin sevilen sunucusu Gülbin Tosun, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım nedeniyle zorunlu izne çıkarıldığını açıkladı. Tosun, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı hedef alan eleştirel tweeti sonrasında bu duruma maruz kaldığını ifade etti.

Mansur Yavaş’a Eleştiri

Gülbin Tosun, X platformunda yaptığı paylaşımda, Mansur Yavaş’ı sokak köpekleriyle ilgili tutumu nedeniyle eleştirdi. Ünlü sunucu, Yavaş’ı etiketleyerek şu ifadeleri kullandı: “Başkan siz ‘Sokakta köpek olmaz, biz bakarız’ derken hapsettiğiniz ve önlerinde suyu bile olmayan canlıları mı kastetmiştiniz! Ne diyeyim bir bardak suya muhtaç olun o zaman!” Tosun’un bu paylaşımı, kısa sürede sosyal medyada geniş yankı buldu.

gulbin-tosun-twit.jpg

Sosyal Medyada Tartışma

Tosun, Mansur Yavaş’a yönelik tweetinin altında takipçileriyle de tartışmaya girdi. Bir kullanıcının “Bu kadın da insan dışında her şeye duyar kasıyor” yorumuna sinirlenen Tosun, “Senin anan dışında duyar kasabilirim” yanıtını verdi. Ancak, Tosun daha sonra bu tartışmalı tweetini sildi.

Destek Mesajları İçin Teşekkür

Gülbin Tosun, zorunlu izne çıkarılması sonrası X hesabından yaptığı bir başka paylaşımda, destek mesajları için takipçilerine teşekkür etti. Tosun, “Destek mesajlarınız için çok ama çok teşekkür ederim. Çok değerlisiniz. İyi ki varsınız can dostları. Ben zorunlu izne çıkarıldım. Henüz çıkışım verilmedi. Sadece bilginize. Hayvan haklarından bir adım geri yok” ifadelerini kullandı.

Tosun’un bu açıklaması, hayvan hakları konusundaki kararlılığını sürdürdüğünü gösterirken, işten çıkarılma süreciyle ilgili gelişmelerin nasıl sonuçlanacağı merak konusu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.