Marketten ürün çalmak için engelli rolü yaptı

Marketten ürün çalmak için engelli rolü yaptı

Ankara'nın Mamak ilçesindeki bir zincir markette, akülü sandalyeye binerek engelli rolü yapan bir kişi, güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde ürün çalarken yakalandı.

Ankara'nın Mamak ilçesinde meydana gelen olayda, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, akülü sandalye ile bir zincir markete girdi. Engelli rolü yaparak mağaza içerisinde gezinen şahıs, dikkat çekmeden ürün çalmaya başladı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, zanlının zaman zaman ayağa kalkıp raflardan ürün aldığı ve ardından tekrar sandalyeye oturduğu görüldü.

Hırsızlık Anı Kameralara Yansıdı

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, hırsızın marketten çaldığı ürünlerle birlikte rahat bir şekilde ayrıldığı anlar kaydedildi. Market yetkilileri, durumu fark ettikten sonra polis ekiplerine haber verdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Polis, Şüphelinin Peşinde

Polis ekipleri, hırsızlık olayını gerçekleştiren kişinin kimliğini tespit etmek ve yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. Olayın yaşandığı marketin yetkilileri ise vatandaşları bu tür olaylara karşı daha dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Marketten ürün çalmak için engelli rolü yaptı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.