MAXUS eDeliver 5 Türkiye’de Yüksek Fiyatıyla Satışta: Sıfır Faiz ile 300.000 TL Kredi Fırsatı

MAXUS eDeliver 5 Türkiye’de Yüksek Fiyatıyla Satışta: Sıfır Faiz ile 300.000 TL Kredi Fırsatı

SAIC bünyesindeki MAXUS, Türkiye pazarındaki varlığını genişletmeye devam ediyor. Doğan Trend Otomotiv'in temsil ettiği marka, eDeliver 5 elektrikli ticari aracını tanıttı ve lansmana özel sıfır faizli kredi fırsatı sunuyor.

MAXUS, eDeliver 5 modeli ile Türkiye pazarına ikinci elektrikli ticari aracını sunmuş bulunuyor. SAIC’in bünyesinde yer alan marka, hem kısa hem de uzun şasi seçenekleriyle sunduğu eDeliver 5 ile ticari araç segmentine yeni bir soluk getiriyor. Aracın kısa şasili versiyonu 1 milyon 675 bin TL fiyatla satışa sunulurken, lansmana özel 300.000 TL’ye kadar 12 ay sıfır faizli kredi seçeneği de müşterilere cazip bir fırsat sunuyor.

maxus-e-deliver-1.jpg

Teknik Özellikler ve Performans

eDeliver 5, 120 kW güç ve 240 Nm tork üreten elektrik motoruyla dikkat çekiyor. Aracın 0-100 km/s hızlanması 10.7 saniye sürerken, WLTP şehir içi menzili 489 kilometreye kadar çıkıyor. 64 kWh kapasiteli bataryası sayesinde, yüzde 85’e varan kullanım maliyeti hedefleniyor. Bu, ticari kullanıcılar için önemli bir avantaj sunuyor. Ayrıca, aracın bataryası 70 kW'lık DC şarj istasyonlarında sadece 36 dakikada yüzde 20’den yüzde 80'e kadar dolabiliyor.

maxus-e-deliver-2.jpg

Kısa ve Uzun Şasi Seçenekleri

MAXUS eDeliver 5, iki farklı şasi seçeneği ile piyasaya sürülüyor. Kısa şasili versiyon 4800 mm uzunluğa, 6.6 metreküplük yükleme hacmine ve 1200 kilogramlık taşıma kapasitesine sahipken, uzun şasili versiyon ise 5250 mm uzunluğunda ve 7.7 metreküplük yükleme hacmi sunuyor. Uzun şasili modelin taşıma kapasitesi ise 1265 kilogram. Aracın geniş kapı ve yükleme boşaltma kolaylığı sağlayan sürgülü yan kapıları, ticari kullanımda büyük pratiklik sağlıyor.

maxus-e-deliver-3.jpg

Teknolojik Donanımlar ve Güvenlik

MAXUS eDeliver 5, yüksek teknolojili donanımlarıyla da öne çıkıyor. Aracın kabininde 7 inçlik dijital gösterge paneli, 12.3 inçlik dokunmatik ekran, kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto desteği, 360 derece çevre görüş sistemi, ısıtmalı koltuklar ve adaptif hız sabitleyici gibi özellikler standart olarak sunuluyor. Güvenlik özellikleri arasında ise adaptif hız sabitleyici (ACC), otomatik acil durum frenlemesi (AEB), şeritten ayrılma uyarısı (LDW) ve sürücü durumu izleme sistemi (DSM) gibi ileri teknolojiler yer alıyor.

maxus-e-deliver-4.jpg

Satış Fiyatı ve Kredi Seçeneği

MAXUS eDeliver 5’in kısa şasili versiyonu 1 milyon 675 bin TL’ye satışa sunuluyor. Lansmana özel olarak ise 300.000 TL’ye kadar 12 ay vade ile sıfır faizli kredi imkanı sunulmakta. Elektrikli ticari araç sınıfında dikkat çeken bu model, özellikle işletmeler için maliyet avantajı sağlayacak önemli bir alternatif oluşturuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.