Memleket.com.tr uyarmıştı: Konya Tam Bir Saunaya Dönüştü! Geliyor Gelmekte Olan

Memleket.com.tr uyarmıştı: Konya Tam Bir Saunaya Dönüştü! Geliyor Gelmekte Olan

Konya'da beklenen yağmur öncesi Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü tekrar uyarı yayınladı. Uyarıyı Valilik de yineledi ve vatandaşların tedbirli olmalarını istedi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Konya'da yağış uyarısı yapmıştı. Bunun ardından güncellenen Konya hava durumu tahminlerine göre yağmurun 2 gün sürmesi bekleniyor.

Meteoroloji, son dakika sarı kodlu uyarıyla tekrar uyardı. Yağış öncesinde ise Konya'da nem oranı çok üst seviyelere çıktı. Memleket.com.tr, benzer duruma karşı "Konya'yı Enteresan Bir Gün Bekliyor! Saunaya Dönecek" başlığıyla yayınladığı haberle okuyucularını uyarmıştı.

Şehirde adeta saunayı andıran anlar yaşanmaya başladı. Gelecek yağışların ise doluya dönüşme ihtimali de bulunuyor.

konya-hava-durumu.jpg

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü yayınladığı uyarıda şu cümleleri kullandı:

Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün öğleden sonra Konya'nın kuzey ve batı ilçeleri (Beyşehir, Hüyük, Doğanhisar, Ilgın, Akşehir, Tuzlukçu, Yunak, Çeltik, Kadınhanı, Sarayönü, Altınekin, Cihanbeyli, Kulu) ile yarın 08.06.2024 Cumartesi günü öğleden sonra Konya il genelinde yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklenmektedir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler