Meram Belediyesi'nde tatil öncesi bayramlaşma

Meram Belediyesi'nde tatil öncesi bayramlaşma

Meram İlçe Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, bayram tatili öncesinde belediye personeliyle buluşarak bayramlaştı ve çalışmaların kesintisiz devam edeceğini vurguladı.

Konya Merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, geleneksel bayramlaşma programını sürdürdü. Başkan Kavuş, önce Arif Bilge Tesisleri'nde, ardından Meram Belediye Hizmet Binası'nda görev yapan personeliyle bir araya geldi

Personeliyle tek tek bayramlaşan Başkan Kavuş, çalışanların fedakarlıklarını takdir ederek, ilçenin huzurlu bir bayram geçirmesinde belediye çalışanlarının önemli rol oynadığını vurguladı.

Başkan Kavuş, yaptığı açıklamada, belediye hizmetlerinin bayram tatili süresince de yoğun bir tempoda devam edeceğini belirterek, "Her zaman olduğu gibi bu bayramda da ilçemiz için sahada olacağız. Görevimizin gerektirdiği her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız" dedi. Başkan Kavuş ayrıca, tüm çalışanlarına sağlık ve mutluluk dolu bir bayram diledi.

Meram Belediyesi'nde tatil öncesi bayramlaşma

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.