Meram'da Park Halindeki 2 Otomobili Kundaklayan Kadın Tutuklandı

Meram'da Park Halindeki 2 Otomobili Kundaklayan Kadın Tutuklandı

Konya'nın Meram ilçesinde iki otomobili kundakladığı iddia edilen kadın ve yeğeni polis tarafından yakalandı. Kadın tutuklanırken, yaşı küçük yeğeninin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

14 Haziran Cuma günü gece saat 01.00 sularında Konya'nın Meram ilçesi Hasanköy Mahallesi Çapraz Sokak'ta yaşanan olayda, A.A. isimli kadın ile yaşı küçük yeğeni H.A., sokak üzerinde park halinde bulunan Yaşar Soydan'a ait 42 ADU 482 ve 06 CDM 259 plakalı otomobillere yanıcı madde dökerek ateşe verdi. Otomobiller alevler içinde kalırken, şüpheliler hızla olay yerinden uzaklaştı.

İtfaiye ve Polis Ekipleri Hızla Müdahale Etti

Olayın ardından çevre sakinlerinin ihbarı üzerine itfaiye ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 30 dakikalık çalışması sonucunda kontrol altına alındı ve söndürüldü. Olay yerine gelen polis ekipleri ise, kapsamlı bir inceleme başlatarak, kundaklama olayına karışan şüphelilerin peşine düştü.

Şüpheliler Kısa Sürede Yakalandı

Yapılan incelemeler ve çalışmalar sonucunda, olayın failleri olduğu tespit edilen A.A. ve yeğeni H.A., polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından A.A. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Yaşı küçük olan H.A.'nın ise emniyetteki işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

Meram'da Park Halindeki 2 Otomobili Kundaklayan Kadın Tutuklandı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler