Meram'ın parkları elden geçiyor

Meram'ın parkları elden geçiyor

Konya'nın Meram ilçesinde, Belediye Başkanlığı tarafından yürütülen park ve yeşil alan bakım-onarım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Başkan Mustafa Kavuş, parkların estetik ve konforu için titiz bir şekilde çalışıldığını belirtti.

Konya'nın Meram ilçesinde, Meram Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçenin dört bir yanında bulunan park, bahçe, yeşil alan ve mesire alanlarında kapsamlı bir bakım ve yenileme çalışması yürütüyor. Ekipler, parkların estetik ve konforunu artırmak amacıyla oyun gruplarını, bankları, kameriyeleri ve yürüyüş yollarını titizlikle onarıyor.

Meram'ın parkları elden geçiyor

Parkların Bakımı ve Yenilenmesi Devam Ediyor

Meram Belediyesi'nin yoğun çabalarıyla parklar ve yeşil alanlar, eksiklikleri giderilerek ve deforme olmuş unsurlar yenilenerek daha kullanışlı hale getiriliyor. Kırılan ve işlevselliğini yitiren oyun grupları ile kent mobilyaları onarılıyor, yürüyüş yollarındaki döşemeler yenileniyor. Bozulan kameriyeler ve spor aletleri ya tamir ediliyor ya da yenileriyle değiştiriliyor. Ayrıca, yürüyüş yolları ve kaldırımlar da düzenleniyor. Parklarda ot biçme, ağaç budama, peyzaj düzenlemesi, çiçeklendirme, ilaçlama ve çevre temizliği gibi rutin işler aralıksız devam ediyor.

Meram'ın parkları elden geçiyor

Başkan Kavuş’tan Parkların Kullanımı ve Korunması İçin Çağrı

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte park ve bahçe kullanımının arttığını belirten Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, "Vatandaşlarımızın rahatlığı için titiz bir çalışma yürütüyoruz" diyerek, bakım ve onarım çalışmalarının yıl boyunca devam edeceğini vurguladı. Başkan Kavuş, parkların estetik ve konforunu artırmanın yanı sıra, vatandaşlardan bu ortak malların korunması için daha dikkatli olmalarını ve zarar verenleri uyarmalarını istedi. "Meram'ın tüm güzelliklerini korumak herkesin ortak hedefi olmalı. Özensiz kullanım sonucu parklarımızda büyük hasar oluşabiliyor. Bu zararın önüne geçmek için hemşehrilerimizin desteğine ihtiyacımız var," şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler