Mersin'de 21. Kattan Düşen Şahıs Hayatını Kaybetti

Mersin'de 21. Kattan Düşen Şahıs Hayatını Kaybetti

Mersin'in Erdemli ilçesinde, bir tatil sitesinin 21. katından park halindeki otomobilin üzerine düşerek ağır yaralanan 33 yaşındaki M.U., kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Mersin'in Erdemli ilçesine bağlı Tömük Mahallesi'nde bulunan bir tatil sitesinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Saat 19.00 sıralarında gerçekleşen olayda, 33 yaşındaki M.U., bilinmeyen bir nedenle sitenin 21. katından park halindeki bir otomobilin üzerine düştü. M.U., otomobilin sunroof camından içeri girerek ağır yaralandı.

mersin-site-otomobil-dustu-1.jpg

Ekipler Seferber Oldu

Olayın ardından çevredeki vatandaşlar durumu hemen yetkililere bildirdi. Jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Ağır yaralı M.U., itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle otomobilden çıkarılarak ambulansla Erdemli İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

mersin-site-otomobil-dustu-2.jpg

Hastanede Hayatını Kaybetti

Tüm müdahalelere rağmen M.U., hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı ve detaylı incelemenin sürdüğü bildirildi.

mersin-site-otomobil-dustu-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.