Metin Arolat’ın sahnede fenalaştığı anlara ait görüntüler ortaya çıktı

Ünlü şarkıcı Metin Arolat, Kozyatağı'ndaki bir otelde sahne aldığı sırada fenalaşarak hayatını kaybetti. O anlara ait görüntülerde, Arolat'ın sahnede şarkı söylerken aniden yere yığıldığı görülüyor.

Geçtiğimiz günlerde sahne aldığı Kozyatağı'ndaki bir otelde fenalaşarak hayatını kaybeden ünlü şarkıcı Metin Arolat'ın son anlarına ait görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Görüntülerde, şarkısını ayakta söyleyen Arolat’ın dinlenmek üzere platforma oturduğu, ancak oturduktan hemen sonra masanın üzerine devrildiği görülüyor.

Hayranlarını Yasa Boğdu

Ünlü şarkıcının ani ölümü hayranlarını ve sanat dünyasını derin bir üzüntüye boğdu. Arolat, sahnede performans sergilerken geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hayatını kaybederken, olay anına ait görüntüler izleyenleri derinden etkiledi.

Olayla İlgili Soruşturma Devam Ediyor

Yetkililer, Arolat’ın ölüm sebebine ilişkin detaylı incelemelerin devam ettiğini belirtti. Şarkıcının sahnedeyken aniden fenalaşarak yaşamını yitirdiği olayla ilgili otopsi raporunun da önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.