Metroda 1 Milyon Lira Değerinde Altın Dolu Çanta Bulundu

Metroda 1 Milyon Lira Değerinde Altın Dolu Çanta Bulundu

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde işe giden bir vatandaş, metroda bulduğu çantanın içinde 61 adet cumhuriyet altını olduğunu fark ederek polise teslim etti.

Altın Dolu Çanta, İşe Giden Vatandaş Tarafından Polise Teslim Edildi

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde yaşanan olayda, işe gitmek için metro kullanmakta olan Nusret Güler adlı vatandaş, sıradışı bir keşfe imza attı. Güler, Mesa metro durağında bindiği metroda unutulmuş bir çanta buldu. Merak ederek çantayı açan Güler, içinde tamı tamına 1 milyon Türk lirası değerinde altın olduğunu keşfetti.

Güler: "Çantayı Güvenlik Görevlilerine Vermeyip Evime Getirdim"

Metrodan indikten sonra çantayı açan ve altınları gören Güler, ilk etapta çantayı metro görevlilerine teslim etme konusunda tereddüt yaşadı. Güvenlik endişesiyle çantayı alıp evine getiren Güler, durumu ailesiyle paylaştı. Olayı anlatan Nusret Güler'in annesi Nuray Güler, oğlunun çantayı güvenlik görevlilerine vermek yerine evlerine getirdiğini belirtti.

Emniyet Ekipleri, Çantanın Sahibini Bulmak İçin Çalışıyor

Evlerine getirilen çantanın içindeki altınları gören aile, hemen karakola giderek durumu yetkililere bildirdi. Emniyet ekipleri şu an çantanın sahibini bulmak için titiz bir çalışma yürütüyorlar.

Olay, bulunan altınların sahibinin kim olduğu ve çantanın nasıl metroda unutulduğu gibi soruları da beraberinde getiriyor. Emniyet ekipleri, bu detayları aydınlatmak üzere çalışmalarını sürdürüyor.

Metroda 1 Milyon Lira Değerinde Altın Dolu Çanta Bulundu

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.