Motosiklet 4 yaşındaki çocuğa çarptı: O anlar kamerada

Karaman’da meydana gelen motosiklet kazasında, 4 yaşındaki yabancı uyruklu bir kız çocuğu yaralandı. Kaza anı iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Koçakdede Mahallesi Bekir Sıtkı Erdoğan Caddesi’nde dün akşam saatlerinde bir trafik kazası meydana geldi. E.D. idaresindeki 70 ABR 440 plakalı motosiklet, cadde üzerinde seyir halindeyken aniden yola fırlayan yabancı uyruklu 4 yaşındaki H.A. isimli kız çocuğuna çarptı. Çarpmanın etkisiyle küçük kız yola savrularak yaralandı. Kazanın anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Çevredeki Vatandaşlar Yardıma Koştu

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar, hemen yardıma koştu. Küçük kız, özel bir araçla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri de sevk edildi. Hastaneye kaldırılan H.A.’nın sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavi altına alındığı öğrenildi.

Polis İnceleme ve Tahkikat Başlattı

Polis ekipleri olay yerinde detaylı inceleme yaparak kazayla ilgili tahkikat başlattı. Kazanın nedeni ve sorumluları hakkında daha fazla bilgi edinilmesi için çalışmalar sürdürülüyor.

Motosiklet 4 yaşındaki çocuğa çarptı: O anlar kamerada

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.