Motosiklet kenti Gazipaşa'da can yakan olay

Motosiklet kenti Gazipaşa'da can yakan olay

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde trafik ekipleri tarafından yapılan trafik ve asayiş denetiminde bir motosiklet sürücüsüne yetersiz ehliyet, kask takmama ve sigortasız araç kullanmak gibi ihlallerden toplamda 13 bin 500 TL ceza yazıldı.

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde trafik ekipleri tarafından yapılan denetimlerde kask takmayan ve yetersiz ehliyetle motosiklet kullanan sürücüye toplamda 13 bin 500 TL ceza yazıldı. Ayrıca motosiklet trafikten men edildi.

Gazipaşa'da Trafik ve Asayiş Denetimleri Devam Ediyor

Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ve Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, ilçenin farklı noktalarında trafik güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla denetimlerine devam ediyor.

Kask Takmayan, Yetersiz Ehliyetli ve Sigortasız Sürücüye Ceza

Bu kapsamda dün İstiklal Mahallesi Mehmet Oğuz Bulvarı üzerinde yapılan denetimlerde 07 UP 493 plakalı motosiklet sürücüsünün durduruldu. Yapılan kontrolde sürücünün kasksız olduğu, yetersiz ehliyetle ve sigortasız araç kullandığı tespit edildi. Sürücüye, kask takmama, yetersiz ehliyet ve sigortasız araç kullanma gibi ihlallerden toplamda 13 bin 500 TL ceza yazıldı. 07 UP 493 plakalı motosiklet ise trafikten men edilerek çekici yardımıyla otoparka çekildi.

7 Araca da Ceza

Denetimlerde ayrıca 70 araç ve bu araçlarda bulunan 70 kişiye Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusu yapıldı. Sorgulanan araçlar ve kişilerde eksik evrakı bulunan ve trafik kurallarına uymayarak trafiği tehlikeye sokan 7 araç sürücüsüne ise farklı kural ihlallerinden toplamda 27 bin TL idari para cezası uygulandı. GBT sorgusu yapılan 70 kişide ise herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı.

Motosiklet kenti Gazipaşa'da can yakan olay

Motosiklet kenti Gazipaşa'da can yakan olay

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler