Mudanya Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi'nin Çamlık Orman İhalesindeki Yarışı

Mudanya Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi'nin Çamlık Orman İhalesindeki Yarışı

Bursa'da 116 dönümlük deniz manzaralı Çamlık ormanının işletmesi için düzenlenen ihaleye Mudanya ve Bursa Büyükşehir Belediyesi birlikte katıldı. Özel bir şirketin en yüksek teklifi verdiği ihale sonucunda nihai karar, incelemenin ardından verilecek.

Bursa'da 23 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirilen 116 dönümlük deniz manzaralı Çamlık ormanının işletme ihalesine Mudanya Belediyesi ve Bursa Büyükşehir Belediyesi ortak olarak katıldı. Mudanya Altıntaş Mahallesi Tilkitepe mevkiindeki Çamlıbel Orman Parkı'nın işletme hakkı için düzenlenen ihalede rekabet yoğun geçti.

En Yüksek Teklif Özel Şirketten

Bursa Orman İşletme Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ihale, 115 bin 900 metrekarelik Altıntaş Çamlıbel Konaklamasız Orman Parkı'nın işletme hakkını kapsıyordu. İhaleye özel bir şirket 6 milyon 100 bin lira bedel teklif ederek en yüksek rakamı sundu. Mudanya Belediyesi ise 6 milyon 10 bin lira teklif ederek bu rakamın 90 bin lira altında kaldı.

Nihai Karar Evrak İncelemesinin Ardından Verilecek

İhale sürecinde en yüksek teklifi veren özel şirketin evraklarının incelenmesinin ardından nihai karar verilecek. Mudanya ve Bursa Büyükşehir Belediyeleri, bölgenin doğal güzelliklerini koruyarak halkın kullanımına sunmayı hedefliyor. Orman Parkı'nın yeni işletmecisinin kim olacağı, evrak incelemelerinin tamamlanmasının ardından netleşecek.

Mudanya Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi'nin Çamlık Orman İhalesindeki Yarışı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.