Muhammed Ali'nin oğlu herkesi şok etti! Babasının eşyalarını rehin bırakmak istedi

2016 yılında 74 yaşında hayatını kaybeden efsanevi boksör Muhammed Ali'nin oğlu Muhammed Ali Jr., mirastan pay alamadığı için zor durumda. Jr. son olarak babasının eşyalarını satmaya çalıştığı görüntülerle şok etti.

Muhammed Ali'nin en büyük oğlu, 46 yaşındaki Muhammed Ali Jr., Mirror gazetesine verdiği röportajda, Miami'de günde sadece 8 dolarla geçinmeye çalıştığını açıkladı. Babasının ölümünden sonra beklediği miras payını alamadığını belirten Ali Jr., rastgele bulduğu işlerle yaşamını sürdürmeye çalıştığını söyledi. Ali Jr., "Her işte çalışırım. İnşaat, duvar boyama... Ancak şu anda hiçbir şey yapmıyorum" diyerek içinde bulunduğu durumu özetledi.

Gözaltı Olayı ve Trump'ın Politikaları

Geçtiğimiz yılın Mart ayında, Muhammed Ali Jr. ABD'de bir havalimanında gözaltına alınmıştı. Gümrük memurları tarafından "Adını nereden aldın?" ve "Müslüman mısın?" gibi sorulara maruz kalan Ali Jr., daha sonra küçük bir odaya götürülmüştü. Bu olayın ardından Ali Jr., Başkan Donald Trump'ın uygulamaları hakkında açıklamalarda bulunmuştu. Ali Jr., "Ben Amerikalıyım ama artık kendimi rahat ve güvende hissetmiyorum. Babam hayatta olsa 'Sen Müslümansın. Konuş ve anayasamıza kulak ver' derdi" diyerek yaşadığı rahatsızlığı dile getirmişti.

muhammed-alinin-oglu-1.jpg

Babasının Maç Ceketini Rehin Bırakmak İstedi

Muhammed Ali Jr.'ın zor durumu, Amerikan televizyonlarında yayınlanan "İkinci El Kralları" programında da gündeme geldi. Programda, Muhammed Ali Jr.'ın babasına ait eşyaları rehin bırakmak için dükkana girdiği görüldü. Detroit'te işlettiği rehin dükkanında karşısında boksör Muhammed Ali'nin oğlunu gören Les Gold, şaşkına döndü. Muhammed Ali'nin oğlunun bu hareketi, izleyenleri de şok etti.

muhammed-alinin-oglu-2.jpg

Miras Tartışmaları ve Aile İlişkileri

Muhammed Ali'nin 8 kızı ve 2 oğlu bulunuyor. Ancak miras dağıtımı konusundaki anlaşmazlıklar, Ali Jr.'ın zor durumda kalmasına neden oldu. Ali Jr., babasının mirasından pay alamadığı için geçim sıkıntısı yaşadığını ifade etti. Diğer aile üyelerinin bu duruma nasıl tepki verdiği ise bilinmiyor.

muhammed-alinin-oglu-3.jpg

Türkiye'de Yayınlanacak Program

Türkiye'de Dmax kanalında yayınlanan "İkinci El Kralları" programının bu bölümü henüz yayınlanmadı. Ancak, Muhammed Ali Jr.'ın zor durumu ve babasına ait eşyaları rehin bırakma girişimi, büyük yankı uyandırdı.

muhammet-ali-jr.webp

Sonuç olarak, Muhammed Ali'nin oğlu Muhammed Ali Jr., mirasından pay alamadığı için ciddi maddi sıkıntılar yaşıyor ve rastgele işlerle geçinmeye çalışıyor. Günde sadece 8 dolarla yaşam mücadelesi veren Ali Jr.'ın durumu, babasının mirası ve ailesiyle olan ilişkilerini yeniden gündeme getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.