Murat Kurum, Deprem Bölgesinde 5 İli Ziyaret Edecek

Murat Kurum, Deprem Bölgesinde 5 İli Ziyaret Edecek

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Adıyaman, Gaziantep, Kilis, Osmaniye ve Adana'yı ziyaret ederek deprem sonrası yapılan çalışmaları yerinde inceleyecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, 6 Şubat 2023 depremlerinin ardından bölgedeki ihya ve inşa çalışmalarını sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, kapsamlı bir ziyaret programına başlıyor. Bakan Kurum, yarından itibaren 3 gün sürecek bir ziyaret maratonuna çıkacak.

Bakan Kurum’un Ziyaret Rotası

Bakan Murat Kurum, ilk olarak 12 Temmuz Cuma günü Adıyaman'ı ziyaret edecek. Bu ziyaretin ardından 13 Temmuz Cumartesi günü Gaziantep ve Kilis'e geçecek. Son olarak 14 Temmuz Pazar günü Osmaniye ve Adana'yı ziyaret edecek olan Bakan Kurum, bu illerdeki afet konutları ve yapılan çalışmaları yakından inceleyecek.

Deprem Bölgesindeki Çalışmaların İncelenmesi

Bakan Kurum, ziyaretlerinde yerel yöneticilerle bir araya gelerek, afet konutları ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi alacak. Ayrıca, vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini de dinleyerek, bölgedeki iyileştirme çalışmalarına dair değerlendirmelerde bulunacak. Bu kapsamlı ziyaretler, deprem bölgesindeki yeniden yapılanma sürecinin hızlandırılması ve yerel ihtiyaçların daha etkili bir şekilde karşılanması amacıyla gerçekleştiriliyor.

Murat Kurum, Deprem Bölgesinde 5 İli Ziyaret Edecek

Murat Kurum, Deprem Bölgesinde 5 İli Ziyaret Edecek

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.