Müzisyen Şov Yaparken Kendini Yaktı: O Anlar Kamerada

Konya'nın Selçuklu ilçesinde bir kafede sahne alan müzisyen, şov sırasında klarnetine taktığı konfeti nedeniyle yangın çıkardı. O anlar, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Geçtiğimiz günlerde, Konya'nın merkez Selçuklu ilçesine bağlı Bosna Hersek Mahallesi'ndeki bir kafede ilginç bir olay yaşandı. Sahne alan bir müzisyen, performansını renklendirmek amacıyla eline aldığı konfeti ateşe verdi ve klarnetinin ucuna sıkıştırdı. Ancak beklenmedik bir şekilde klarneti alev aldı.

Müzisyenin Sağlık Durumu İyi

Müzisyen, klarneti alevlenince hemen konfeti çıkarmaya çalıştı. O esnada kafede bulunan diğer vatandaşlar da yardımına koşarak durumu kontrol altına aldı. Olayın ardından yapılan kontrollerde, müzisyenin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Anların Görüntüsü Sosyal Medyada Yaygınlaştı

Olay anı, kafede bulunan bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde; müzisyenin ateşli konfeti klarnetine takması, ardından klarnetin alev alması ve çevredekilerin yardım çabaları yer alıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.