Nargile salonunda yangın

Nargile salonunda yangın

Karaman'ın Tahsin Ünal Mahallesi'nde bir nargile salonunda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde büyümeden kontrol altına alındı ve söndürüldü. Yangın, nargile ocağından çıkmış olabilir.

Dün saat 17.00 sıralarında Karaman’ın Tahsin Ünal Mahallesi İsmet Paşa Caddesi'nde, İYİ Parti Karaman İl Başkanlığı'nın bulunduğu 4 katlı binanın 2’nci katındaki nargile salonunda yangın çıktı. Yangının, nargile salonunun mutfak kısmında henüz bilinmeyen bir sebeple başladığı öğrenildi.

Nargile salonunda yangın

İtfaiyenin Hızlı Müdahalesi Yangını Kontrol Altına Aldı

Mutfakta başlayan yangın kısa sürede büyüyerek mutfağı sardı. İş yeri çalışanları kendilerini hızla dışarı atarken, yangın ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, yangının çıktığı binanın bulunduğu caddeyi trafiğe kapatarak çevre güvenliğini sağladı. İtfaiye ekiplerinin hızlı ve etkin müdahalesi sonucunda yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü.

Nargile salonunda yangın

Yangının Sebebi Araştırılıyor

Nargile salonunda maddi hasara yol açan yangının, nargile ocağından çıkmış olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Yangının kesin çıkış sebebini belirlemek amacıyla olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Karaman'da meydana gelen bu olayda can kaybı yaşanmaması ise teselli kaynağı oldu. Yetkililer, yangınların önlenmesi için iş yerlerinde gerekli güvenlik önlemlerinin alınmasının önemine bir kez daha dikkat çekti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler