Necla Karahalil Kimdir?

Necla Karahalil Kimdir?

Cem Yılmaz'ın, son paylaşımında kalp emojisi bırakmasıyla birlikte yeni sevgilisi Necla Karahalil gündeme oturdu. Peki, Necla Karahalil kimdir? Cem Yılmaz'ın yeni sevgilisi Necla Karahalil kaç yaşında, nereli?

Necla Karahalil, 1987 Ağustos ayında Tekirdağ'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve liseyi Tekirdağ'da tamamladı. Üniversite eğitimini ise İstanbul'da Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü'nde aldı. Mezun olduktan sonra grafik tasarım ve tekstili birleştirerek koleksiyonlar hazırladı. Uzun yıllar İstanbul'da yaşayan Karahalil, daha sonra memleketi Tekirdağ'a geri döndü.

Necla Karahalil Ne İş Yapıyor?

Necla Karahalil, şu anda pilates eğitmenliği yapmakta ve sosyal medya platformlarında içerik üretmektedir. Özellikle Instagram'da aktif olan Karahalil, spor ve sağlıklı yaşamla ilgili paylaşımlar yapmaktadır. Aynı zamanda tarifler de paylaşan Karahalil'in 50 binden fazla takipçisi bulunmaktadır.

Cem Yılmaz ve Necla Karahalil Nasıl Tanıştı?

Cem Yılmaz ve Necla Karahalil'in nasıl tanıştığına dair kesin bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak ikilinin sosyal medyada birbirlerini takip ettiği ve bazı paylaşımlara yorumlar yaptığı bilinmektedir. Cem Yılmaz'ın, Necla Karahalil'in bir paylaşımına kalp emojisi bırakmasıyla birlikte ikilinin sevgili olduğu ortaya çıktı.

Necla Karahalil Kaç Yaşında?

Necla Karahalil, 1987 doğumlu olması sebebiyle 2024 yılı itibarıyla 37 yaşındadır.

Necla Karahalil Nereli?

Necla Karahalil, Tekirdağ doğumlu ve büyümüştür.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler