Nem, sıcaklığı 3'e katladı

Nem, sıcaklığı 3'e katladı

Antalya'da sıcak hava ve yüksek nem oranı nedeniyle bunalan yerli ve yabancı tatilciler, Konyaaltı Sahili'nde denize girerek serinlemeye çalıştı.

Antalya'da yaz sıcakları kendini hissettirmeye başladı. Hava sıcaklığının 30 derece olarak ölçüldüğü kentte, nem oranı yüzde 78 seviyelerine ulaştı. Sıcak havadan ve nemden bunalanlar, serinlemek için Konyaaltı Sahili'ni tercih etti.

Tatilciler Konyaaltı Sahili'ni Doldurdu

Hafta içi olmasına rağmen Konyaaltı Sahili'nde büyük bir kalabalık görüldü. Ülkenin dört bir yanından gelen yerli ve yabancı tatilciler, sıcak havanın etkisini azaltmak için denize girerek serinledi. Bazı tatilciler güneşlenirken, diğerleri denize girmeyi ve deniz sörfü yapmayı tercih etti. Çocuklar ve gençler kayalıklardan atlayarak denizin keyfini çıkardı. Bazı vatandaşlar ise parkta ve ağaçlık alanlarda oturmayı tercih etti.

Yerli ve Yabancı Tatilcilerin Görüşleri

Ankaralı olup 30 yıldır Antalya'da yaşayan Solmaz Bekdemir, Antalya'nın güzelliğinden bahsederek, "Antalya çok güzel ama nem var. Sabah saatlerinde, arkadaşımla birlikte serinleyebilmek için denize geliyoruz, yüzüp geri gidiyoruz. Konyaaltı Sahili çok güzel, o yüzden haftada iki veya üç kere geliyoruz," dedi.

İstanbul'dan ailesiyle birlikte Antalya'ya tatile gelen Adem Akbaş ise, tatil deneyimlerini şu sözlerle anlattı: "İstanbul'dan geleli bir ay oldu. Deniz çok güzel, sahili de mükemmel. Bizim için güzel bir tatil oldu."

Nem, sıcaklığı 3'e katladı

Nem, sıcaklığı 3'e katladı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler