NEÜ Nörobilim Topluluğu’nda Yeni Dönem Başladı: Görev Değişimi ve Tanışma Etkinliği Gerçekleştirildi

NEÜ Nörobilim Topluluğu’nda Yeni Dönem Başladı: Görev Değişimi ve Tanışma Etkinliği Gerçekleştirildi

Necmettin Erbakan Üniversitesi Nörobilim Eğitim ve Düşünce Topluluğu, yeni eğitim öğretim yılına hızlı bir başlangıç yaparak yönetim değişikliği ve tanışma etkinliği düzenledi.

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Nörobilim Eğitim ve Düşünce Topluluğu, 2024-2025 eğitim öğretim yılına erkenden başlayarak önemli bir adım attı. Topluluk, hem yeni üyeleriyle tanışmak hem de gelecek dönemde yapılacak faaliyetleri planlamak amacıyla Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi’nde bir toplantı düzenledi.

eski.jpg

Topluluğun Şehre Entegre Hedefleri

Sadece üniversite içinde değil, şehirdeki kamu ve sivil toplum kuruluşlarıyla da işbirliği yapmayı misyon edinen topluluk, bu çerçevede çalışmalarını sürdürecek. NEÜ Nörobilim Topluluğu, geçtiğimiz yıl 23 program gerçekleştirdi ve bu yıl, etkinliklerinin sayısını ve niteliğini artırarak üyelerine dolu dolu bir üniversite hayatı sunmayı hedefliyor. Topluluk, üyelerinin şehirle daha fazla etkileşim kurmasına olanak tanıyacak projelere odaklanmayı planlıyor.

a1.jpg

Yeni Yönetim Belirlendi

Topluluk Danışmanı Dr. Ümit Savaş Taşkesen’in de katılımıyla gerçekleşen toplantıda, topluluğun yeni yönetimi belirlendi. Necmettin Erbakan Üniversitesi Özel Eğitim Bölümü son sınıf öğrencisi Ayşegül Daşçı’dan başkanlığı devralan Firdevs Demir, yeni yönetim kurulunu tanıttı. Başkan Firdevs Demir ile birlikte yönetim kurulunda Edanur Demir, Selcan Söyler, Yusuf Gülhan, Şevval Polat, Elif Yılgın, Abdulkahar Karaçay, Merve Kılıç, Orhan Oğuzhan Aydoğan, Hatice Kara, Güler Kılıçer ve Zişan Özer yer aldı.

a2.jpg

Eski Yönetim Üyelerine Teşekkür

Toplantıda, eski başkan Ayşegül Daşçı ve yönetim kurulunda yer almayan Orhan Şahin, Ahmet Hakan Borazan ve Kaan Sezgin Akdoğan’a, Dr. Ümit Savaş Taşkesen tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi. Topluluk, bu etkinlikle 2024 sonbahar döneminin ilk programını gerçekleştirmiş oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.