Kartal'ın düşüş öyküsü 13

Kartal'ın düşüş öyküsü 13

MEMLEKET Gazetesi olarak yine çok hassas bir konuyu Konya gündemine taşıyoruz.

Uğur ÖZTEKE

ÜÇ BEŞ YENİLGİ İLE
BAŞKANLIĞI BIRAKMAM

Başkan ve yeni yönetiminin heyecanlı girişimleri sürerken buna tepki de büyüyordu. Gerçi şehrin yapısına uygun olarak muhalefet hiçbir zaman sesli ve gür olarak dik durmuyordu. Tüm yıkıcı ve belden aşağı vurulan darbeler de gürültü içinde kim vurduya yapılıyordu. Bunu yavaş yavaş anlamaya başlayan Kuntoğlu pabucu kolay kolay bırakmayacağının mesajını şu açıklaması ile verdi:  “Üç beş yenilgi ile başarısız sonuçlarla kulübü bırakacak insan değilim. Bizim büyük hedeflerimiz, büyük hayallerimiz var. Yıllarca Konyaspor’un başarısı için çalışacağım. Konyaspor’u her alanda büyüteceğim. Örneğin, kulübün lisanslı ürünlerinin satışı için yeni projelerimiz var. Seyyar satış mağazaları oluşturup, şehrin belirli noktalarında özellikle insanların yoğun olduğu noktalarda lisanslı ürünler satılacak.”

Konyaspor yönetiminin ve taraftarlarının son yıllarda hasret kaldığı isimli ve güçlü 10 numara hayali kulüp futbolcularının forma numaralarının belli olmasından sonra bir gerçeği daha ortaya koyuyordu. Çünkü transfer olan ya da sözleşmesi devam eden futbolculardan hiç biri 10 numaralı formayı istememişti. Bu neyin işareti idi?. Bunu da zaman gösterecekti.



10 NUMARA BAŞKANA KALDI

10 Ağustos günü MEMLEKET Gazetesinde çıkan haberin başlığı ‘10 numara Başkan'a kaldı ‘ denilirken aslında koskoca bir sezonun sonunda ortaya çıkacak olan acı tablonun da sinyali yakılıyordu. Ama kime? Tabii ki anlayana. Anlamamakta ısrar edenler ise sezon sonunda bunun en acı faturasını Konyaspor taraftarlarına çektireceklerdi. Haberimiz şöyle idi: Konyaspor’da forma numaraları belli olurken, 10 numarayı hiçbir futbolcu almadı.

2008-2009 sezonunda Konyasporlu futbolcuların giyeceği forma numaraları belli oldu. Futbolcular 1’den 87’ye kadar değişen forma numaralarını tercih ederken, 10 numaralı forma ise boşta kaldı. Yeni sezona 26 kişilik futbolcu kadrosuyla girecek olan temsilcimizde hiçbir futbolcunun 10 numarayı tercih etmemesi taraftarı meraklandırırken Genel Menajer Nuri Mehtap’ın “Bizim takımın 10 numarası başkanımız Mehmet Ali Kuntoğlu’dur” açıklamaları hatırlandı. Yine akıllara “Başkan Kuntoğlu, 10 numara bir transfer daha mı yapacak?” sorusu da gelmiş oldu.



FEYENOORD SEZON AÇILIŞINA GE-LE-CEK

Bu arada günler öncesinden Konyaspor’un açılış törenine Hollanda’nın ünlü takımı Feyenoord’un geleceği açıklanmasına rağmen bu kulübün internet sitesinin hazırlık maç proğramı açıklanmış ve liste de Konya gösterilmemişti. Bu haber üzerine 13 Ağustos 2008 günü Konyaspor Basın Sözcüsü Ramazan Özer kulübün internet sitesinden kamuoyuna aynen şöyle sesleniyordu: “Bugün bazı basın yayın organlarında ve internet sitelerinde Feyenoord ile 16 Ağustos Cumartesi günü oynayacağımız sezon açılış maçımızın iptal olduğu şeklinde çıkan haberler maksatlı olarak yapılmaktadır. Feyenoord, Konya’ya ge-le-cek.”

 

Kartal'ın düşüş öyküsü 1 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 2 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 3 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 4 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 5 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 6 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 7 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 8 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 9 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 10 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 11 yazısı için tıklayın
Kartal'ın düşüş öyküsü 12 yazısı için tıklayın


Devamı yarın...