Nilüfer Belediyespor'dan, Konya Deplasmanında Güç Gösterisi

Nilüfer Belediyespor'dan, Konya Deplasmanında Güç Gösterisi

Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Takımı, THF Erkekler Süper Ligi'nde Konya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü'nü deplasmanda 44-29 mağlup ederek galibiyet serisini üç maça çıkardı.

Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Takımı, Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Erkekler Süper Ligi'ndeki başarılı performansını Konya deplasmanında da sürdürdü. Konya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ile Konya Spor ve Kongre Merkezi'nde karşılaşan Nilüfer Belediyespor, üstün bir oyun sergileyerek rakibini 44-29'luk skorla mağlup etti. Bu galibiyetle Nilüfer Belediyespor, ligdeki yenilmezlik serisini devam ettirerek üçüncü galibiyetini almış oldu.

Nilüfer Belediyespor'dan, Konya Deplasmanında Güç Gösterisi

İlk Yarıda Farkı Açtı, Maçı Rahat Kazandı

Karşılaşmanın ilk yarısında hem savunmada hem de hücumda üstün bir performans sergileyen Nilüfer Belediyespor, devreyi 21-11 önde tamamladı. İkinci yarıya da aynı tempoyla başlayan takım, rakibine fırsat vermeyerek bu devrede 23-18'lik üstünlük sağladı ve maçı 44-29'luk farkla kazandı.

Nilüfer Belediyespor'dan, Konya Deplasmanında Güç Gösterisi

Puanını 7'ye Çıkardı, İkinci Sıradaki Yerini Korudu

Bu galibiyetin ardından Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Takımı, puanını 7'ye yükseltti. Ligde namağlup yoluna devam eden Nilüfer Belediyespor, dördüncü hafta sonunda ligde ikinci sıradaki yerini korumayı başardı.

Nilüfer Belediyespor, önümüzdeki haftalarda da başarılı performansını sürdürerek zirve yarışına devam etmeyi hedefliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.